Škola šaha na Zvezdari, odlična cena, najbolji instruktori, povoljne cene po času

Online prijava Probni čas
Škola šaha Zvezdara | Royal Chess Coaching Academy

Škola šaha Zvezdara

Royal Chess Coaching Academy

Škola šaha Zvezdara - tražili ste ove ključne reči u Google.rs i pronašli ste naš sajt? Na pravom ste mestu, u pravo vreme. Royal Chess Coaching Academy je prva profesionalna online škola šaha na Balkanu koja nudi obuku i časove svim tipovima igrača, od dece do profesionalaca. Obuku isključivo vršimo online putem, uz upotrebu najmodernijih IT platformi i rešenja. Zahvaljujući upotrebi Interneta i onlajn tehnologiji, u mogućnosti smo da ponudimo najkvalitetnije časove šaha u bilo kom gradu u Srbiji.

Naši instruktori šaha

Naši instruktori šaha su provereni šahovski Velemajstori, FIDE i Internacionalni Majstori, šampioni, šahovski reprezentativci, pobednici na mnogim međunarodnim turnirima, igrači u raznim evropskim klubovima, pisci knjiga o šahu, treneri i instruktori sa višegodišnjim iskustvom i po tome se razlikujemo od svih drugih škola šaha na Balkanu.

Svi naši instruktori šaha su profesionalni šahisti koji aktivno igraju šah na raznim turnirima i ligama u Srbiji, Evropi i svetu.

Kakve časove šaha nudimo?

Polaznicima obuke nudimo individualne (privatne) časove šaha. Individualni časovi šaha su jedan od najefikasnijih načina za poboljšanje igračkih sposobnosti učenika, a posebno dece. Naši šahovski instruktori imaju više od 20 godina iskustva u radu i obuci svih uzrasta učenika. Oni se takođe bave pregledom i analizom učešća učenika na turnirima (ako ih ima).

Zašto da odaberete nas?

Dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje naših šahovskih instruktora čine nas apsolutno sigurnim u kvalitet i rezultate našeg rada. Svakom učeniku pristupamo maksimalno odgovorno i nudimo personalizovanu obuku, uz prethodne pažljive analize potreba polaznika, njegovog psihološkog profila, stila igranja šaha, znanja i njegove potrebe.

Šta je sve uključeno u cenu jednog časa šaha?

U cenu jegnog časa šaha uključeno je sledeće:

 1. čas u trajanju od 60 minuta,
 2. korišćenje Zoom aplikacije;
 3. korišćenje aplikacije za učenje šaha;
 4. snimak časova koje je održao instruktor šaha;
 5. upotreba online platforme preko koje je moguće preuzimanje fajlova za vežbanje i učenje;
 6. korišćenje online platforme za zakazivanje časova;
 7. podrška deci koja se takmiče u vidu analize šahovskih partija i učešća na turnirima;
 8. mesečni izveštaji instruktora o radu sa učenikom/studentom;
 9. garancija da će učenik/student značajno unaprediti svoje znanje i igranje šaha.

Kako držimo časove šaha?

Časove držimo isključivo onlajn putem korišćenjem opšte poznatih onlajn platformi kao što su Zoom, Skype, Chess.com, ChessBase i Lichess. 

Prednosti onlajn časova šaha

 1. Fleksibilan raspored časova - naša onlajn škola i časovi šaha vam omogućavaju da odaberete kada i koliko često želite da učite šah sa našim šahovskim instruktorima. Naša šahovska akademija nudi fleksibilan raspored časova, tako da uz posedovanje računara, pristojnu internet vezu i dobru volju svaki učenik može da postane dobar šahista.
 2. Pristup onlajn resursima i instruktorima - onlajn časovi šaha omogućavaju pristup raznim resursima koji nisu dostupni kada učenik pohađa časove šaha u nekoj učionici ili šahovskom klubu. Na primer, svaki onlajn čas šaha moguće je snimiti. Takođe, svaki učenik ima pristup čitavom nizu onlajn resursa koji se koriste u edukaciji. Naši instruktori šaha uopšte ne moraju da žive u delu grada u kojem se nalazi naš učenik, a što je zanimljivo, mnogi naši instruktori žive izvan Srbije! Dakle, vaš šahovski instruktor može biti vrhunski profesionalni šahista sa visokim ELO rejtingom i velemajstorskom titulom koji živi u Americi. Naš posao je da vam pronađemo savršenog instruktora šaha za vaše potrebe i ambicije.
 3. Ušteda novca i vremema - onlajn časovi šaha su obično pristupačniji od angažovanja privatnog šahovskog instruktora koji podučava učenike kod kuće. Takođe, učenik ne mora da putuje u određeni deo grada da bi prisustvovao časovima šaha. Onlajn časovi šaha štede vreme i novac.

Plaćanje

Minimalni broj časova koje student može da rezerviše je deset, jer smatramo da sve ispod toga ne donosi nikakav napredak i rezultate za studenta. Plaćanje se vrši po dogovoru, a zavisi od plana i trajanja obuke. Plaćanje može da se izvrši preko računa u devizama (SWIFT ili IBAN devizno plaćanje), preko računa u srpskim dinarima (rsd) ili preko RIA-a i Western Union-a. 

Popust

Na ukupnu cenu za časove šaha odobravamo popust od 10% za uplate 15+ časova unapred.

Zakažite probni čas šaha

Zakazivanje besplatnog probnog časa je obavezno za svakog potencijalnog učenika (studenta). Probni čas traje od 15 do 30 minuta i on nam pomaže da odredimo sa kojim učenicima možemo da ostvarimo željene rezultate i ciljeve. Takođe, evaluacija koju obavljamo na probnom času nam omogućava uvid u nivo posvećenosti, pažnje i strpljenja kandidata, kao i u njegovo znanje, ciljeve, motivaciju i sposobnost da uči šah onlajn putem. 

Nažalost, ne možemo da prihvatimo rad sa svim učenicima ili studentima, ako procenimo da se sa njima ne mogu ostvariti željeni rezultati.

Zakažite probni čas šaha odmah!

Kako da nas kontaktirate?

Ako su vam potrebne dodatne informacije o našoj šahovskoj akademiji ili želite da se prijavite za časove šaha, molimo vas da nas pozovete na +381 65 202 77 77 ili da se prijavite preko ovog linka - Online prijava.

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?