Najbolji šahovski instruktori, škola šaha u Beogradu i Srbiji, odlična cena, povoljne cene po času

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se

Škola šaha | Instruktori

Ivan Ivanišević

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Šah je naučio sa 5 godina. Šestostruki šampion Srbije. Od 1998. godine nastupao je za reprezentaciju Srbije, igrao je na 8 šahovskih olimpijada i 10 evropskih prvenstava. Pobednik je velikog broja turnira i autor nekoliko knjiga.

Više
Aleksa Striković

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši prvak Jugoslavije i član olimpijskog tima Jugoslavije. Osvajao je mnoge međunarodne turnire, kao i nekoliko državnih prvenstava za timove u Jugoslaviji, Portugalu i Španiji.

Više
Dragan Barlov

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši prvak Srbije i Jugoslavije i član olimpijskog tima Jugoslavije. Osvajao je mnoge međunarodne turnire, kao i evropsko timsko prvenstvo sa srebrnom medaljom. Autor je pet knjiga o šahu.

Više
Miloš Perunović

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Šah je naučio sa 7 godina. Dvostruki šampion Srbije. Osvajao srebrne medalje na juniorskom prvenstvu Evrope i sveta. Od 2003. godine nastupa za reprezentaciju Srbije. Pobednik je velikog broja turnira i autor 4 knjige o šahu.

Više
Branko Tadić

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši selektor seniorske reprezentacije Srbije. Nosilac najviše trenerske titule u oblasti šaha – FIDE Senior Coach. Autor je 5 knjiga o šahu. Trenirao je više od 10 šampiona u šahu.

Više
Nikola Nestorović

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši juniorski šampion Srbije u šahu. Više od 6 godina je međunarodni šahovski trener i tutor. FIDE trener od 2018. Sa ocem je koautor dve knjige o šahu. Rođen je 13. oktobra 1989. godine.

Više
Aleksandra Dimitrijević

Ženski Velemajstor

Ženski velemajstor. Učestvovala je na 4 Olimpijade. Bila je selektor i trener juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kapiten Ženskog olimpijskog tima Bosne i Hercegovine 2016.

Više
Nenad Dimitrijević

FIDE majstor

FIDE majstor. Od svoje pete godine igra šah. Dvostruki omladinski prvak Vojvodine, kategorije 14-16 godina i 16-18 godina. Od 2010. godine posvećen je trenerskoj profesiji sa velikim uspehom u radu sa decom. Pored šaha, ima i fakultetsku diplomu kao diplomirani pravnik.

Više
Irena Nestorović

Ženski FIDE majstor

Ženski FIDE majstor. Diplomirani pravnik i šahovski Fide majstor sa osvojenom prvom normom za titulu Internacionalnog majstora. Od 2003. godine radi kao predavač izbornog predmeta šah i kao šahovski instruktor.

Više
Katarina Nestorović

Ženski FIDE majstor

Ženski FIDE majstor. Višestruki kadetski prvak Srbije, učesnik Seniorskog Šampionata Srbije za žene, pobednik Seniorskog Polufinala Srbije za žene 2017. godine i kandidat za titulu WIM. Časove šaha drži širom sveta.

Više

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?

Prijavite se