Najbolji šahovski instruktori, škola šaha u Beogradu i Srbiji, odlična cena, povoljne cene po času

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se

Škola šaha | Instruktori

Ika

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Šah je naučio sa 5 godina. Višestruki šampion države. Od 1998. godine nastupao je za reprezentaciju. Igrao je na 8 šahovskih olimpijada i 10 evropskih prvenstava. Pobednik je velikog broja turnira i autor nekoliko knjiga.

Više
Strile

Velemajstor

Šahovski velemajstor. FIDE trener. Bivši prvak države i član olimpijskog tima. Osvajao je mnoge međunarodne turnire, kao i nekoliko državnih prvenstava za timove u više evropskih zemalja.

Više
Gagi

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši prvak države i član olimpijskog tima. Osvajao je mnoge međunarodne turnire, a na evropskom timskom prvenstvu osvojio je srebrnu medalju. Autor je pet knjiga o šahu.

Više
Perun

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Šah je naučio sa 7 godina. Dvostruki šampion države. Osvajao je srebrne medalje na juniorskom prvenstvu Evrope i sveta. Od 2003. godine nastupa za reprezentaciju države. Pobednik je velikog broja turnira i autor je 4 knjige o šahu.

Više
Bane

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši selektor seniorske reprezentacije. Nosilac najviše trenerske titule u oblasti šaha – FIDE Senior Coach. Autor je 5 knjiga o šahu. Trenirao je više od 10 šampiona u šahu.

Više
Niki

Velemajstor

Šahovski velemajstor. Bivši juniorski šampion države u šahu. Više od 6 godina je međunarodni šahovski trener i tutor. FIDE trener od 2018. Sa ocem je koautor dve knjige o šahu. Rođen je 1989. godine.

Više
Alex

Ženski Velemajstor

Ženski velemajstor. Učestvovala je na 4 Olimpijade. Bila je selektor i trener juniorske reprezentacije države. Bila je kapiten Ženskog olimpijskog tima države. Bavi se edukacijom šahista više od 15 godina.

Više
Neno

FIDE majstor

FIDE majstor. Od svoje pete godine igra šah. Dvostruki omladinski prvak u kategoriji od 14-16 godina i 16-18 godina. Od 2010. godine posvećen je trenerskoj profesiji sa velikim uspehom u radu sa decom.

Više
Rene

Ženski FIDE majstor

Ženski FIDE majstor. Diplomirani pravnik i šahovski FIDE majstor sa osvojenom prvom normom za titulu Internacionalnog majstora. Od 2003. godine radi kao predavač izbornog predmeta šah i kao šahovski instruktor.

Više
Keti

Ženski FIDE majstor

Ženski FIDE majstor. Višestruki kadetski prvak države, učesnik Seniorskog šampionata države za žene, pobednik Seniorskog Polufinala države za žene 2017. godine i kandidat za titulu WIM. Časove šaha drži širom sveta.

Više

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?

Prijavite se