Škola šaha u Požarevcu, odlična cena, najbolji instruktori, povoljne cene po času

Online prijava Probni čas
Škola šaha Požarevac | Šah igra

Škola šaha Požarevac

Škola šaha Požarevac

Ko smo mi?
Škola šaha Požarevac - tražili ste ove ključne reči u Google.rs i pronašli ste naš sajt? Na pravom ste mestu. Royal Chess Academy je prva profesionalna online škola šaha na Balkanu koja nudi obuku i časove svim tipovima igrača, od dece do profesionalaca. Obuku isključivo vršimo online putem, uz upotrebu najmodernijih IT pomagala i rešenja. Upravo zato možemo da ponudimo najkvalitetniju obuku za igranje šaha u bilo kom gradu u Srbiji.

Zašto da odaberete baš nas?
Dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje naših šahovskih majstora čine nas apsolutno sigurnim u kvalitet i rezultate našeg rada. Svakom polazniku šahovskog pristupamo maksimalno odgovorno kursa i nudimo personalizovanu obuku, uz prethodne pažljive analize potreba polaznika, njegovog psihološkog profila, stila igranja šaha, znanja i njegove potrebe.

Ko su naši instruktori?
Naši istruktori su vrhunski profesionalci (najčešće šahovski majstori i velemajstori) koji su izabrani pazljivom selekcijom kako bi zadovoljili osnovnu misiju Royal Chess Academy: potpuno zadovoljstvo polaznika, njihov jasan napredak u igranju šaha uz harmonizovano podizanje mentalne i emocionalne inteligencije.  

Kako se realizuju naši kursevi?
Svi se akademski kursevi održavaju se isključivo online putem, što omogućava da iz komfora vaseg doma pratite lekciju i da imate interaktivnu komunikaciju sa našim instruktorima. Royal Chess Academy instruktori koriste već uhodane i brze šahovske platforme (Chess.com/ChessBase/Lichess/ChessKid) za rad sa polaznicima, a sama video komunikaciju sa polaznicima kursa vrši se putem Skype-a, Zoom-a i Teams-a.

Kako da se prijavite u školu šaha?
U našu školu šaha možete se prijaviti preko online formulara koji se nalazi na ovoj stranici: PRIJAVA.

Kako da nas kontaktirate?
Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete online časove, molimo vas pozovite nas na +381 65 202 77 77

 

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?