Škola šaha za odrasle u Beogradu i Srbiji, odlične cene, najbolji šahovski instruktori, povoljne cene po času

Online prijava Probni čas
Srednji časovi šaha | Beograd Srbija

Škola šaha za odrasle

Ko smo mi?
Škola šaha za odrasle Royal Chess Coaching Academy je prva profesionalna online škola saha u Srbiji koja nudi obuku i trening svim uzrastima šahista, pa i odraslima. Svakom polazniku kursa nudimo personalizovan program obuke koji je baziran na pažljivoj analizi psihološkog profila odrasle osobe, stila igre, nivoa znanja i ciljeva koje želi da ostvari. 

Ko su naši instruktori?
Naši šahovski instruktori su pažljivo birani s ciljem da zadovolje visoke standarde vezane za unapređenje šahovskog znanja, taktike, strategije i brzine igranja. Istovremeno, naši instruktori šaha su odlični intuitivni psiholozi koji se brinu i o motivaciju polaznika kurseva, kao i o njihovim potrebama i željama.  Uživanje u procesu obuke i edukacije je temelj svake vrhunske škole, pa je i naša škola šaha bazirana na tome da svaki polaznik emocionalno učestvuje u svakom delu obuke. 

Na čemu je bazirana naša obuka odraslih?
Originalnost naše akademije ogleda se u simbiozi treninga, edukacije, menadžmenta i vođenja/praćenja detetaradi ostvarivanja višeg stepena šahovskog znanja i izgradnje stabilnog šahovskog karaktera i ličnosti. Klasičan razvoj mentalne inteligencije (IQ) nije dovoljan i zato najveću pažnju poklanjamo razvoju emocionalne inteligencije (EQ) čiji cilj je harmonizacija ličnosti deteta i stvaranje potpunog šahovskog igrača. 

Temelj izgradnje i formiranja istinskog vrhunskog šahiste leži u razumevanju ideje koja sledi iza svakog poteza, kao i u strateškom shvatanju igre koja je u potpunosti slična zivotu. Šah simbolizuje životni put svakog pojedinca ka ostvarenju ličnih želja i ciljeva.

Kako se odvija naša obuka i škola šaha za odrasle?
Šahovska obuka i kursevi se isključivo odvijaju online putem uz upotrebu IT i softvera kao što su Skype, Zoom, Teams itd.

Da li dajemo garancije da će obuka odraslih biti uspešna?
S obzirom na iskustvo kojim raspolažemo, kvalitet i znanje naših šahovskih instruktora, apsolutno smo sigurni u naš rad i spremni da ponudimo garanciju da ćemo vratiti novac polazniku ukoliko ne unapredimo njegov stepen znanja, brzinu i taktičko-strateške elemente igranja šaha.

Kako da se prijavite u našu školu šaha za odrasle?
U našu školu šaha za odrasle možete se prijaviti preko online formulara koji se nalazi na ovoj stranici: PRIJAVA.

Kako da nas kontaktirate?
Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete online časove šaha za odrasle, molimo vas pozovite nas na: +381 65 202 77 77

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?