O nama. Škola šaha u Beogradu i Srbiji, odlična cena, najbolji šahovski instruktori, povoljne cene po času

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se

O nama

O nama

Škola šaha | O nama

Ko smo mi?
Škola šaha Royal Chess Coaching Academy je prva profesionalna online škola saha u Srbiji koja nudi obuku i trening svim uzrastima šahista, od početnika (deca i odrasli) do profesionalaca. Svakom polazniku kursa nudimo personalizovan program obuke koji je baziran na pažljivoj analizi psihološkog profila polaznika, stila igre, nivoa znanja i ciljeva koje želi da ostvari. Naš osnovni cilj je pružanje visokokvalitetnog šahovskog znanja koje se prvenstveno bazira na strateškom razumevanju svih delova šahovske igre.

Ko su naši instruktori?
Naši šahovski instruktori su pažljivo birani s ciljem da zadovolje visoke standarde vezane za unapređenje šahovskog znanja, taktike, strategije i brzine igranja. Istovremeno, naši instruktori šaha su odlični intuitivni psiholozi koji se brinu i o motivaciju polaznika kurseva, kao i o njihovim potrebama i željama.  Uživanje u procesu obuke i edukacije je temelj svake vrhunske škole, pa je i naša škola šaha bazirana na tome da svaki polaznik emocionalno učestvuje u svakom delu obuke. 

Na čemu je bazirana naša obuka polaznika?
Originalnost naše akademije ogleda se u simbiozi treninga, edukacije, menadžmenta i vođenja/praćenja polaznika radi ostvarivanja višeg stepena šahovskog znanja i izgradnje stabilnog šahovskog karaktera i ličnosti. Klasičan razvoj mentalne inteligencije (IQ) nije dovoljan i zato najveću pažnju poklanjamo razvoju emocionalne inteligencije (EQ) čiji cilj je harmonizacija ličnosti i stvaranje potpunog šahovskog igrača. 

Temelj izgradnje i formiranja istinskog vrhunskog šahiste leži u razumevanju ideje koja sledi iza svakog poteza, kao i u strateškom shvatanju igre koja je u potpunosti slična zivotu. Šah simbolizuje životni put svakog pojedinca ka ostvarenju ličnih želja i ciljeva.

Kako se odvija naša obuka i škola šaha?
Šahovska obuka i kursevi se isključivo odvijaju online putem uz upotrebu IT i softvera kao što su Skype, Zoom, Teams itd.

Da li dajemo garancije da će obuka polaznika biti uspešna?
S obzirom na iskustvo kojim raspolažemo, kvalitet i znanje naših šahovskih instruktora, apsolutno smo sigurni u naš rad i spremni da ponudimo garanciju da ćemo vratiti novac polazniku ukoliko ne unapredimo njegov stepen znanja, brzinu i taktičko-strateške elemente igranja šaha.

Kako da se prijavite u našu školu šaha?
U našu školu šaha možete se prijaviti preko online formulara koji se nalazi na ovoj stranici: PRIJAVA.

Kako da nas kontaktirate?
Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete online časove šaha, molimo vas pozovite nas na: +381 62 97 498 54

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?

Prijavite se