Ivan Ivanišević, škola šaha u Beogradu i Srbiji, odlične cene, najbolji šahovski instruktori

Chess Lessons | Sign In Ulogujte se Chess Lessons | Sign Up Registrujte se

Instruktor | Ivan Ivanišević

Škola šaha | Šahovski Velemajstor | Ivan Ivanišević

Ivan Ivanišević

Velemajstor

Rođen 23. novemba 1977. godine u Beogradu. Šah je naučio sa 5 godina, gledajući dedu i tatu kako igraju. U pionirskoj konkurenciji od vrednijih rezultata ističe titule prvaka Beograda i  Srbije. Sa navršenih 10 godina počinje saradnju sa internacionalnim majstorom Petrom Smederevcem, selektorom reprezentacije stare Jugoslavije, koji je verovatno i najzaslužniji za njegovu profesionalnu šahovsku karijeru. 

Sa nepunih 20 godina, jos kao omladinac, Ivan deli 1. mesto na prvenstvu tadašnje Jugoslavije. Sa 22 godine postaje velemajstor. Od 1998. god nastupa za reprezentaciju Srbije, igrao na 8 šahovskih olimpijada i 10 evropskih prvenstava. U Leonu, 2001. godine osvaja bronzanu medalju na 3. tabli. Od 2007. redovno igra prvu tablu reprezentacije. 

Šest  puta šampion Srbije - 2008, 2009, 2011, 2012., 2017. i 2019. godine. Sa raznim klubovima prvak Srbije, klupski prvak i zemalja u okruženju (Crna Gora, BIH, Rumunija, Mađarska, Makedonija). Na Evropskom klupskom kupu dva puta 5. mesto, jednom sa SK Bosna, jednom sa SK BM Kisela Voda. 

Pobednik velikog broja turnira od kojih izdvaja pobede u Saint Petersburgu (2014), prvak Balkana (Podgorica 2011.), prvak podunavskih zemalja u rapidu (Kozloduy 2012.) Skoplju (2015), deoba 1-5 mesta u Dubaiju (2015), Vršac (Bora Kostic Memorial 2006), Nova Gorica (2007), Bergamo (2014) itd.

Učesnik svetskog kupa, Khanty Mansiysk Rusija (2011). Saradnik u pisanju nekoliko strucnih knjiga i časopisa, među kojima su Šahovski informator, New in Chess, Chessbase. Pisac dve šahovske knjige - “Biblija Tajmanova” i “Odloženi Benoni”, obe za belgijski Thinkers Publishing. Pomagao kao sekundant i trener nekim vrhunskim igračima, koji su u tom trenutku bili u top 10 na svetu.

 

Odaberite odgovarajući tip kursa:

Royal Kids
Deca od 5-7 godina Deca od 8-10 godina Deca od 10-12 godina Prijavite se
Royal Teens
Deca od 13-15 godina Deca od 16–19 godina Prijavite se
Royal Beginners
Punoletni amateri koji žele savladati šah Prijavite se
Royal Intermediate
Punoletni amateri sa rejtingom od 1400-1800 Punoletni amateri sa rejtingom od 1800-2200 Prijavite se
Royal Master
Vrhunski amateri sa rejtingom od 2200-2400 Prijavite se
Royal Pro
Šahisti sa titulom međunarodnog majstora ili velemajstora Prijavite se

Škola šaha | Kako funkcioniše obuka?

Škola šaha i šahovski kursevi se odvijaju isključivo online putem, što polaznicima omogućava da iz komfora doma prate lekcije naših šahovskih instruktora. Royal Chess Coaching Academy instruktori tokom obuke koriste uhodane i brze šahovske platforme (Chess.com / ChessBase / Lichess / ChessKid), a sama video komunikacija sa polaznicima je interaktivna i vrši se putem Skype-a, Zoom-a i Teams-a.

Škola šaha | Royal Academy
Online prijava

Prijava polaznika šahovskih kurseva se vrši telefonskim ili online putem

Škola šaha | Royal Academy
Mi pronalazimo instruktora

Na osnovu analize, mi pronalazimo adekvatnog šahovskog instruktora

Škola šaha | Royal Academy
Personalizovana obuka

Šahovski kurs i obuka su personalizovani prema pojedinačnom polazniku

Prijavite se

Škola šaha | prijavite se odmah

Želite da unapredite svoje znanje kroz obuku sa najboljim instruktorima i edukatorima za šah?

Prijavite se